سبد خرید 0

وبلاگ

نام و نام خانوادگی: زهرا هاشم لو

رتبه سال 1403: 520 منطقه 3

رشته و دانشگاه قبولی: دندان پزشکی-دانشگاه تهران آزاد

نام شهر و استان: کرج-البرز

میانگین تراز: 5900

از چه سالی عضو کانون بوده و چند آزمون شرکت کرده است: 1 سال-15 آزمون

شغل و تحصیلات مادر: خانه دار-دیپلم

شغل و تحصیلات پدر: آزاد-دیپلم

تراز کنکور اردیبهشت: 10169

تراز کنکور تیر: 9600

تراز سوابق تحصیلی: 9900

مصاحبه‌گر : غزل سام خانیانی

 

1.دستاورد شما از شرکت در آزمون‌های کانون چه بود

من با شرکت در آزمون‌های کانون توانستم خودم را بسنجم و ببینم که چقدر مطالب را یاد می‌گیرم و همچنین توانستم نقاط قوت و ضعفم را شناسایی کنم و آنها را تقویت کنم.

2.آیا در آزمون‌های کانون غیبت داشتید؟ دلیل شما برای عدم غیبت در آزمون‌ها چه بود؟

خیر- برای من خیلی مهم بود که متناسب با بودجه‌بندی پیش بروم و زمانی که درس‌ها را می‌خواندم و در آزمون‌ها شرکت می‌کردم متوجه می‌شدم که چگونه در دو هفته درس خوانده‌ام و ایراداتم را برطرف می‌کردم.

3.پیوستگی در آزمون‌ها چگونه توانست باعث پیشرفت شما شود؟

مهم ترین مسئله در کنکور داشتن استمرار و پیوستگی است و اگر قرار بود خودم درس‌ها را بخوانم قطعاً به برنامه‌ها نمی‌رسیدم ولی با برنامه راهبردی توانستم تمام دروس را بخوانم و از این موضوع مطمئن بودم.

 

4.آیا در آزمون‌های هدفگذاری و مشابه پارسال شرکت می‌کردید؟ 

اگر پاسخ‌تان مثبت است،الف) انگیزه‌تان چه بود؟ ب) فایده آزمون‌های هدفگذاری برای شما چه بود؟ 

بله-آزمون‌های هدف گذاری باعث می‌شدند که سرعت بیشتری در حل تمرین و آزمون دادن داشته باشم و تا حدودی با سوالات آشنا بشوم.

 

5.از کدام یک از کارنامه‌های جعبه ابزار کارنامه استفاده می‌کردید؟ دلیل استفاده از هر کارنامه را ذکر کنید.

کارنامه اشتباهات- باعث می‌شد سوالاتی که من خوب آنها را نخوانده بودم و در نهایت به اشتباه منجر شده بودند را شناسایی و برطرف بکنم.

6.مطابق برنامه‌ی راهبردی درس می‌خواندید؟ چگونه شخصی سازی می‌کردید، توضیح دهید که روش‌تان چگونه بود؟

بله-من خیلی دیر شروع کرده بودم چون من ۷ سال پیش در کنکور شرکت کرده بودم و در آبان ماه سال ۱۴۰۳ تصمیم گرفتم که مجدد برای کنکور بخوانم و سعی می‌کردم که متناسب با آزمون‌ها و برنامه راهبردی از آبان پیش بروم و مباحثی که در آزمون‌ها آمده بود و من به آنها نرسیده بودم و به قولی عقب افتاده بودم را در زمان‌های اضافه جبران می‌کردم.

 

7.روش‌تان برای تحلیل آزمون‌ها چگونه بود؟ آیا همه‌ی سؤالات را تحلیل می‌کردید یا فقط سؤالات غلط یا بدون پاسخ را بررسی می‌کردید؟

من آزمون‌ها را سوال به سوال بررسی می‌کردم حتی سوالات درست اگر نکته‌ای بود در دفترم یادداشت می‌کردم برای سوالاتی که بلد نبودم در آزمون دور آنها خط می‌کشیدم که و سوالاتی که شانسی و شک دار بودند را در دفتر جداگانه‌ای یادداشت می‌کردم و زمانی که تحلیل آزمون را انجام می‌دادم تمام مشکلات و ایرادهای خود را یادداشت می‌کردم و سعی می‌کردم از روز شنبه آنها را برطرف بکنم.

8.آیا در طول سال تحصیلی دچار افت تراز شدید؟ چگونه با این مسئله مواجه شدید؟ چه تصمیمی گرفتید؟ خانواده چه کمکی به شما کرد؟

بله- من در آزمون ۷ فروردین یک دفعه دچار افت تراز شدیدی شدم و نزدیک کنکور اردیبهشت ماه بودیم خیلی نگران شدم و استرس داشتم ولی سعی کردم خودم را نبازم و با تغییر روش مطالعه مجدد توانستم پیشرفت بکنم.

 

9.کدام درس‌ها نقطه قوت شماست؟ روش مطالعه این درس‌ها چگونه است؟ در مدرسه یا آزمون‌ها چه نمره‌ای برای این درس‌ها کسب می‌کردید؟

فیزیک_ زمانی که در کلاس استاد درس را تدریس می‌کرد من در منزل یک بار درسنامه استاد را می‌خواندم سپس سوالات جزوه را حل می‌کردم برای درس فیزیک من فقط تست می‌زدم تا اینکه با درسنامه خواندم وقتم را هدر بدهم چون تست زنی تاثیر خیلی بهتری برای من داشت.

زیست شناسی_ بعد از اینکه در کلاس شرکت می‌کردم یک دور متن کتاب درسی را می‌خواندم که البته متن کتاب را به بخش‌های مختلفی تقسیم می‌کردم سپس به صورت روزنامه وار کتاب را مطالعه می‌کردم و در ادامه سراغ درسنامه می‌رفتم و تست‌های کتاب کمک آموزشی را حل می‌کردم و مجدد به متن کتاب درسی رجوع می‌کردم و متن را خیلی دقیق‌تر می‌خواندم تا زمانی که کامل حفظ بشوم و باز تست کار می‌کردم و پاسخنامه تست‌ها را می‌خواندم و سعی می‌کردم از روی پاسخنامه نکات را یادداشت بکنم.

10.به طور میانگین و در بازه‌های مختلف چند ساعت تست می‌زدید یا مسأله حل می‌کردید و چند ساعت صرف مطالعه و روخوانی می‌کردید، در طول سال و در ماه‌های مختلف این نسبت چه تغییری کرد؟

اگر بخواهم به صورت درصدی بگم مطالعه کتاب و درسنامه نهایتاً ۳۰ الی ۴۰ درصد از زمان من را می‌گرفت و من بقیه زمانم را صرف تست زنی می‌کردم و بیشتر یادگیری من با تست زدن بود و خواندن درسنامه خیلی به من کمکی نمی‌کرد.

 

11.کدام بازه‌ی زمانی در موفقیت تحصیلی شما نقش پررنگ‌تری داشته است: تابستان، پاییز، دی‌ماه، نیم‌سال دوم، دوران طلایی نوروز، خردادماه و امتحانات نهایی یا دوران جمع‌بندی؟ دلیل این موضوع چیست؟

اسفند ماه_ من تا یک مدتی خیلی پیشرفتی نداشتم و ترازم بالای ۶۰۰۰ نمی‌آمد ولی در اسفند ماه به این درک رسیده بودم که چگونه دروس را بخوانم و به قولی مطالعه و درس خواندن دستم آمده بود و اینکه برنامه منظمی داشتم در یک ساعت مشخصی بیدار می‌شدم و می‌خوابیدم تست‌های بیشتری کار کردم و استفاده از گوشی تقریباً به صفر رسیده بود.

 

12.در جلسه کنکور آیا توانستید سؤال‌های ساده‌تر را تشخیص دهید؟

بله- من در دور اول سوالات ساده‌تر را تشخیص داده بودم و ابتدا همان سوالات را پاسخ دادم و باعث شد که اعتماد به نفسم از بین نرود و سوالات سخت و زمان بر را حل نکردم.

 

13.دفتر برنامه ریزی داشتید؟ تکمیل این دفتر چه کمکی به شما از لحاظ درسی و غیردرسی کرده است؟

بله-داشتن برنامه‌ریزی و اینکه برنامه‌هایم را مکتوب بکنم باعث می‌شد که من نظم داشته باشم و استمرار بیشتری داشته باشم که دلیل اصلی آن دفتر برنامه‌ریزی بود و نوشتن برنامه باعث می‌شد که من نسبت به انجام آن کار متعهد باشم و زمان‌هایی که برنامه‌ام را یادداشت نمی‌کردم معلوم نبود که بتوانم برنامه‌ام را تکمیل بکنم یا نه.

 

14.کدام یک از کتاب‌های کانون را استفاده می‌کردید؟ این کتاب‌ها چه ویژگی‌هایی دارند؟

سه سطحی_ همانطور که گفتم من تقریباً از کنکور عقب بودم و این  کتاب به من خیلی کمک کرد که دید بازتری داشته باشم و متناسب با سطح خودم سوالات را حل کنم و اگر سوالی را بلد نبودم نکات آن را حتماً یادداشت می‌کردم.

 

15.بهترین درس شما در کنکور کدام است؟ روش‌های مطالعه خود را در این درس به صورت آیتم‌وار بنویسید.

فیزیک_ کلاس، حل سوالات جزوه، تست زنی.مهم ترین بخش مطالعه این درس تست زنی بود که باعث پیشرفت من شد.

16.کدام درس در جلسه‌ی کنکور شما را غافلگیر کرد؟ واکنش شما به این موضوع چگونه بود؟ چقدر توانستید خودتان را مدیریت کنید؟

ریاضی_ در آزمون تیر ماه درس ریاضی نسبت به آزمون اردیبهشت ماه برایم سخت‌تر بود ولی خوشبختانه من خودم را نباختم و به یاد کنکور سال ۱۴۰۲ افتادم که سوالات ریاضی خیلی سخت بود و سعی کردم سوالاتی که می‌توانم حل کنم را گلچین بکنم.

17.اگر دوباره به گذشته برگردید چه کارهایی را انجام نمی‌دهید؟ چرا؟

من بعد از امتحانات نهایی منسجم‌تر درس می‌خواندم چون بعد از اینکه در کنکور اردیبهشت ماه خیالم راحت شد خیلی خوب درس نخواندم.

18.استفاده شما از گوشی و فضای مجازی در چه حدی بود؟ آیا مدیریتی بر این مسئله داشتید؟

زمان استفاده از گوشی و فضای مجازی خیلی کم بود و نهایتاً به یک ربع در روز می‌رسید. هدفم خیلی برای من مهم بود و و هر کاری برای رسیدن به آن می‌کردم هر چیزی که تمرکز من را به هم می‌زد و باعث می‌شد که نتوانم خوب درس بخوانم را حذف کردم.

19.برنامه شما برای مطالعه درس‌های دهم و یازدهم چگونه بود؟

من متناسب با آزمون‌های قلم چی و بودجه‌بندی که داشتند علاوه بر دروس دوازدهم دروس سال دهم و یازدهم را هم مطالعه و جمع‌بندی کردم.

20.چه تصمیماتی برای بهتر شدن در نیم سال دوم گرفتید؟

من بعد از نیم سال دوم ساعت خوابم را تنظیم کردم و در یک ساعت مشخصی بیدار می‌شدم و می‌خوابیدم و سعی کردم که خیلی بهتر از زمان‌های مرده استفاده بکنم و ورزش را به برنامه روزانه‌ام اضافه کردم و صبح‌ها ۳۰ الی ۴۰ دقیقه ورزش می‌کردم و همچنین روزانه بین ۵۰ الی ۶۰ تست بیشتر کار کردم.

21.فکر می‌کنید مهم‌ترین ویژگی که شما دارید و باعث می‌شود خوب درس بخوانید، چیست؟

استمرار داشتن و ناامید نشدن-من حتی در زمان هایی هم که افت داشتم سعی می کردم اشتباهم را جبران کنم و ناامید نشوم و هدفم خیلی برای من مهم بود و هرجور شده من باید به آن می رسیدم و هر چه در توان داشتم را به کار گرفتم. 

22.کدام قسمت از سایت کانون برای شما کاربرد بیشتری داشتید؟

قسمت مصاحبه با رتبه برترها خیلی برای من کاربردی بود و من از روش‌های آنها خیلی استفاده کردم.

دیدگاهتان را بنویسید

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://parsaee.ir/?p=12106

جهت دریافت مشاوره فرم زیر را تکمیل فرمایید

سوالی دارید؟ از ما بپرسید، همکاران ما در اسرع وقت با شما تماس می گیرند.

مجموعه آموزشی پارسایی